Kändis nytt

Läste i Posh och gillade inte riktigt vad dom skrivit

Även om det börjar bli lite gammalt nu och även om vi kanske inte borde uppmuntra henne så måste vi medge att det är ganska underhållande att se hur desperat
Phoebe Price är för att få uppmärksamhet! Igår poserade hon loss på Malibu Beach, först i en guldfärgad klänning som inte alls var menad för stranden och, sedan i en leopardfärgad baddräkt som hon matchade med en underlig fjäder i håret.

Tyckte dom hängde ut henne lite väl mycket :S Hon har inte gjort något utan försöker bara hålla kariären uppe som vilken annan kändis.. Men när fjollor som Paris gör något hänger dom inte ut dom,inte för något sånt här--(Nej Posh,ni får skärpa er) ;)
Menar Tilas inlägg är lite mer patetiskt :P


Det verkar som om Lindsay Lohan inte är den enda som försöker komma på kreativa lösningar på sina pengaproblem! Igår hade Tila Tequila en loppmarknad på sin garageuppfart för att samla in pengar till sin välgörenhetsorganisation 'Jayden's Angels'. Med tanke på hur många som dök upp så gissar vi att det säkert blev en del också!

Jaja :P Så kan man kalla det. Dom behöver pengar till annat igentligen.. Det ända dom gör är att köpa sig nya kroppsdelar och leva livet utan att tänka på annat.... Häng ut sånna ist ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0