Fest :P

Så här ser klänningen ut på mig :) :love:


Så nu blir de att dra iväg :)

Valborg <3

Today är det dax för lite god mat och massa dricka :) Vid halv 6 drar vi iväg till skojigt folk..
Funderade på en sak precis,att det märks att Sina så "kallade" vänner inte finns när man skaffar sig ett liv ihop med någon annan.. Inte dom som är singel ialla fall,ja inte dom som har kille/tjej heller :P
Många försvinner ialla fall eller slutar vara intresserade av att ses för då kan man juh inte k*ulla rundor som ett lössläppt litet L*der.  Usch nej tror de är dax att seöver vilka man verkligen vill ha kvar elr dom som verkligen vill vara kvar.!!

Nu ska man äta lite knäcke så man håller sig tills det är dax ikväll för att grilla :P Och chilla lite.. ;)

Handlat till imon :)

Nu har man äntligen kommit hem :) Varit och handlat lite till imon :love: Kan juh inte ha gammla kläder på sig ;)

H&M 200 kr

H&M
Hippster 129 och BH 149 kr

Hoppas på mycket fint väder imon ialla fall så man kan grilla :P Skulle juh varit så perfekt juh...
Idag har ja polerat en bil BMW,stor jävel me :P

Den var så blank och fin efteråt så man såg sig sj i den :P

God morron min underbara läsare :)

Today hmm ja de blir väl solan nu några timmar*Hatar* Är så sjukt skoltrött men som tur är e det bara en månad kvar :)  Idag ska ja in till stan och shoppa igen :cool: Måste juh ha nya kläder varje månad ;)
Har lite ont från går :( Blev lite för solad igår :P Men man ser mitt läckra solstreck än ;) Ska sola imon igen tror ja så de ser bra ut till festander på kvällen..
Kommer upp bilder på mina nya kläder sen :)  Ska ha min nya kjol idag o lite annat nytt som ja inte andvänt än..
Hörs sen Bitches

Hot Hot

Idag har ja solat :) Helt underbart :love:  Man ser skillnaden rätt bra om man får se strecket ;) Som går under bältet hihih..

Inne: Även om denna säsongen är mycket om hudfärgade och pastellfärgade kläder, så handlar det om ljus glödande färg i ansiktet!  Det ska vara mycket färger i sommar tjejer ;)


Fick 500 av min bror idag :) Såå imon blir de shopping Again :love:

Kändisar som fyller år

Anna Anka..
Jay Leno..
Jessica Alba..   GRATTIS till några av kändisarna :P

Idag blir de nog iget speciellt :)  Laga min tand efter som att allt som finns på NÄSBY fungerar inte något som det ska :angry: Hatar verkligen detta stället men snart slipper jag det :D  Är inte alls samma sak att bo dit ja ska flytta ;) För de är bra mycket närmre in till stan :love:  Today blir de nog att sola ;) Sååå skönt..
Vet inte var ja får in mina pengar ifrån hela tiden, ;)  Kanske är hemligt rik Vem vet hihih........
Tråkigt att solen inte skiner idag heller :(  Lääängtar bara tills de är sol varje dag och lilla ja kan sitta hos min Lover och bara läsa en tidning och dricka i solens hetta :P Juuumms...
To morrow kommer Syrran hit :D :D Indien i tre månader är över.. 

Bye my Bitches ;)

Me in glasögon ;)

Lite bilder på mig i glasögon ;)  


Ganska sexi om ja får säga de sj ;) Grrr :love:
Något ja ÄLSKAR är att klä/se sexi ut ;) Hihihi

Tillfixning

Putsade upp mina naglar lite idag me :) 

Nu blir de att fixa till håret me inpackning  80 kr


Halsbandet man seeeer är utav äkta guld :love:  Vem ja fick de av nämner jag inte ;)
Fick de i förra veckan så har alltid det på mig nu...

Helt otroligt :S

Emmas expojkvän överklagar domen

21-åringens nye advokat Leif Silbersky tycker att tingsrättens varit extremt hård.

KRISTIANSTAD. Den 21-åring som i början på april dömdes till tolv års fängelse för våldtäkt, människorov och försök till mord på Emma Pettersson i Kristianstad överklagar nu domen. Med hjälp av sin nye advokat Leif Silbersky vill 21-åringen få ett mildare straff.

– Klienten erkänner själva misshandeln men bestrider våldtäkt och människorov och där tror jag att det går att nå framgång, annars hade jag inte tagit mig an fallet, säger Leif Silbersky till Kvällsposten.

Även Emma närmaste anhöriga har överklagat domen. De tycker att det synnerligen grova våld Emma utsatts för, som hon aldrig kommer bli återställd ifrån, borde generera ett högre skadestånd till hennes föräldrar och syskon.

- Vi hade genom Emmas advokat Ingrid Björnwid krävt 25000 kronor vardera i skadestånd med rätten utdömde 10000 kronor. Med tanke på vad Emma utsatts för tycker vi inte det är rimligt, säger Mats Svensson, Emmas pappa, till Kvällsposten.

Emma har ända sedan brottet vårdats för sina skador, bland annat en svår hjärnskada, och har gjort vissa framsteg. Hon har kunnat äta själv, säga enstaka ord och var i helgen för första gången hemma igen.

– Men närminnet är borta och känslorna pendlar mellan gråt och glädje, hon har fortfarande en lång väg att vandra, säger Mats Svensson till Kvällsposten.

Hoppas han förlorar överklagningen,Äckliga sak,vill inte ens kalla han människa..


Kärlek :)

Idag har de vara någolunda bra :)  Huey har inte åkt tillbaka till Belgien än så han kommer nog få stanna ett tag till..
Varit i stan någon timme me min lillasyster,blev inget sola men gör inget :P Är hellre me henne juh :love:
Är så härligt me tanken på att ja ska bli sambo me min älskade :D  Så i Juni har Nettan ny adress ;)
Våran lägenhet kommer vara så mysig..
Massa kärlek varje dag :love:   

Underhållning om ja får säga de sj :P


Stephen Hawkings varnar för utomjordingar

Den lika berömde som ansedde vetenskapsmannen varnar för närkontakt av tredje graden: "Resultatet bli som när Columbus kom till Amerika, vilket inte blev särskilt bra för urinvånarna."

Den brittiske vetenskapsmannen Stephen Hawkings är övertygad om det finns intelligent liv i rymden utöver det mänskliga.

Den uppfattningen förfäktar Hawkings  i en serie program för tevekanalen Discovery. Dessutom varnar han för att om de väl kommer hit är risken stor att de plundrar ut vår planet och drar vidare till nästa galax.

– Om utomjordingar besöker oss kan resultatet bli som när Columbus kom till Amerika, vilket inte blev särskilt bra för urinvånarna.

I stället för att försöka kommunicera med rymdlingar bör jordlingar hellre fly än illa fäkta, menar Hawkings. Göm er, är hans budskap till mänskligheten.

Har världens smartaste människa slagit i kant eller.?? :P Viss finns de säker liv någon stans,men att springa och gömma sig löser nog inte våra problem...


Lady Gaga trivs i Sverige?? :P

Det amerikanska stjärnskottet Lady Gaga kommer ju som sagt till Stockholm om två veckor och biljetterna har gått åt som smör i solsken! Sångerskan är ute på sin "Monster Ball Tour" och efter att hon i höst tar USA med storm kan vi nu rapportera att hon vänder tillbaka till Sverige för ytterligare en konsert - Denna gång i Malmö den 19 november! Biljetterna släpps nu på fredag så om du är ett riktigt Gaga-fan, passa på att haffa dig en biljett! Vi tror att Lady Gaga bjuder på en riktig kanonkonsert och hon verkar ju faktiskt gilla Sverige


När hon kommer till malmö såå ska ja lätt åka och kolla :D  :love:

Hmmm vet inte riktigt vad man ska lita på i nyheterna :P Vissa säger de ska regna imon o vara 9 grader o vissa säger 14 hehe :P Det suger att dom inte kan hålla sig till ett sa*ans svar..!!!! 
I början av Juni börjar de nya livet :love:  Är Såå  spänd sj på det hela,och speciellt på vad folk kommer säga Mohaha.
Nej men såå stort är de nog inte ;) Eller.??
Och Sen att jag ska bli faster med :love: Hallå,kuligare blir de nog inte på några år :P

Skönhets fix ;)

Idag blir det en liten skönhetsfix :love:  Me ansiktsmask,fixa naglarna,sola och lite annat :) Helt underbart..
Idag blir det äntligen kanske en lugn dag. Varit lite dom senaste dagarna ;) Me tanken på allt som ska hända snart. hihi.. Snart kommer syrran hem me :D Torsdag,ska bli spännande att få se allt sen..
 Puss :love:

Vardagslivet/Kändisar

Idag har ja jobbat på solbrännan :love: Gett mig fan på att bli lite mycket brunare :P
Och ja har redan fått färg ,Weee :D  Ska fortsätta imon,fast blir de dåligt väder så blir de nog någon min solarium.
Inte ja som gjort :P

Skådespelerskan Lindsay L skulle ha varit med i filmen 'The Other Side' som handlar om en universitetsstudent som jobbar på en öde ö men nu meddelar regissören David Michaels att han inte längre vill jobba med henne.
Usch ja,stackars tjej :/  Sluta så illa.. 

Adhd av maten.?

Nu kan man tydligen få damp genom skolmaten :S Säger Bert K..
Jag kan faktiskt hålle me att maten är HEMSK i skolan..!!!  Det skulle varit me färskvaror.
Ett eget bord för sallad och färska grönsaker... All salad vi har är fryst från början...

Varje vecka går miljontals elever till skolans matsal för att äta. I många fall för att äta riktigt usel mat. Det menar skivbolagskungen Bert Karlsson som engagerat sig i frågan och dessutom varit programledare för Matakuten på TV4.

– Eleverna kan få i sig 45 tillsatser under en vecka. En massa jävla e-nummer som inget vet något om. På vissa skolor ser det bra ut men oftast är maten katastrof, säger han till Nyheter24.

Alla e-nummer är inte farliga utan är förkortningar för tillsatser. Numret ska göra det lättare att känna igen tillsatsen för konsumenten. Men Skara-Bert menar att man bortser från cocktaileffekten.

– Det kan vara som att blanda viagra och grapefrukt. Totalt livsfarligt, säger han till Nyheter24.

För Karlsson är det självklart vad alla tillsatser har för effekt på eleverna.

– Du kan ju själv tänka på varför vi har fler barn som har adhd och damp. Det hör självklart ihop med maten. Detta är en skandal, säger han.


Massa djur :D

Idag var jag i tollarp :) Var husdjuretsdag,så det var massa olika djur på fritidsgården..

Flygpungekorre :P Tror de var Antes. :)

Världens sötaste kisse :love: :love:  VILL HA..!!!!

Och sen var ja me Pernilla me :P Vi drack Keffe och åt ostbågar hehe :P
Såå vi flumma hos henne en stund :P  Nu är ja Back home igen så nu blir det att laga mat,fast jag igentligen är mätt efter allt idag hehe..


Rally Nissar

Idag är de massa rally Nissar på preem vid Maxi :P  Så förhoppningsvis om han är klar snart så ska vi åka dit och titta lite :) Sen ska ja till min bror o lämna en sak,sen vet ja inte riktigt vad som händer faktiskt.. Om de kanske blir att fixa lite här elr så :love:  Imon blir de Toolllarp :D Husdjuretsdag. Massa olika djur och sånt dära..

Raffsa ihop

Jag har raffsat ihop ett litet collage lite snabbt :P hehe..


Lite saker från de jag köpt :love:  Dock inte han till höger :P Huey Boy-
Honom träffade jag idag,så vi gick lite i stan sen åkte vi hem till mig :D Han bjöd på lite tropicana :P Mmmmm...
Så vi har bara snackat massa skit om ALLT :P Mohaha.. Tips till alla svenska killat :P Åk till Belgien,för där är de lagligt att köpa fnask,o de finns massa nakna tjejer där :P  Eller om man bara vill supa och ha kul,för där är klubbarna öppna HELA natten... Och de finns coffeehous :love: Är faktiskt lagligt.. ;)
Sååå nu ska jag städa lite och dricka upp mitt vin ;) 

Sleden ...

Ja lägger upp allt sen,har inte haft ork att lägga upp bilderna från igår :P Lite dåligt ja vet hehe..
Men idag ska ja träffa min Gay :love: :love:  Huey.. Ja hoppas på det ial,han skulle ringa när han var i stan..


Gekås :P

Så dära.kl är 05.20 exakt om en timme går min buss till ullared :D Ska bli såå kul.. En hel dag me mig sj bara hehe.. Tycker de ska bli kul fast än att jag åker sj,kan juh finnas någon kul på bussen :P Men man kan ta allt i sin tackt och ordning utan att folk klagar och såå..
Hoppas på mycket skojiga saker där :love:

Underbar dag :D

Har varit en fantastisk dag ida :D Först så kom mammas syster och man +mormor. Så då blev de lite bullar och kaffe,mamma och ja vi bestämde oss för att inte göra någon midda utan bara tilltugg,kaffe och läsk..
Så sen kom faktiskt pappa :D :love:  Och min Älskling så klart :D Så då blev de lite presenter :love: Fick mest pengar efter som ja ska bort imon bitti = 06,20 åker vi. :P Så blir storhandla då.. Fick spa saker av Älskling :D älskar sånt + :love:

Så klart hade han en liten överraskning till när vi kom hem :D :D :love:
Medans ja duscha så gjorde han de romantiskt me ost,vin och kex, Mmmmm Och ljus så klart..
Sen har de hänt lite mera men de kommer inte fram förens om en månadg ;) ;) Inga undantag.!!!!
Ingen som får veta ALLS :P Tyvärr hihih....

GRATTIS TILL MIG :P

Idag blir man 19 :D Lagom ålder,inte för ung inte för gammal..
Lägger upp bilder sen på min lilla familjeträff :D Och min fina klännign..
TAckar alla som grattat mig idag :love:

Imon blir man 19 <3<3

I morgon fyller jag år :D :D :D  Hoppas på en mycket trevlig dag faktiskt..
Me lite släkt som kommer över en stund och äter lite och sånt. Och att man får klä upp sig :love:
Kommer lägga upp en bild på min klänning :P Mycket dyr..!! St.38 så jag har gått ner lite :love:
Helt underbart. :) :cool:
Och sen hoppas jag på en romantisk kväll här hemma me Älskling..

Med mycket mys och Love :love:

K-stad suger me aff'ärer :P

Efter lång om länge så blev det ialla fall något :P hehe Jag förstår nog varf folk inte vill handla me mig hehe..
Klagar på alla kläder och färger.. Hitta min drömjacka men såg inte brau på mig snyft :( :(
O den kostade bara 400 kr :( Men det blev inte den.. Så det blev lite smått för 400 kr ist.. :love:

Läppstift 146 kr.

Brun utan sol,Body=160
Ansikte=120
:love:

Bankrutta Cage planerar sin död


Den fattiga Nicolas Cage har gått och köpt sig en pyramid för att dö i.

Nicolas Cage, som har det tufft ekonomiskt, har valt att köpa en pyramid, skriver TMZ.

Planen är att den ska användas flitigt - när han är död. Där vill han att hans döda kropp ska vila, i all evighet.

Varför han valde en pyramid är oklart, men det har nog att göra med filmen National Treasure, som har en pyramid i filmloggan.


Han är min favo av alla skådisar i hela världen och Jim C. :love: :love: love:
Han är så otroligt bra skådis.  :cool:    Så hoppas han inte gör något dumt.. :( :( DÅ kommer ja att sörja. snyft


Nu blir det en film sen sova,ska vara inne i stan vid 2 såå :P och kl är väl typ halv 4 när filmen är klar :P


Huey :D My Gay

Min Gay kommer till Sverige på tisdag :D :love:
Fungerar inte att ladda upp bild just nu :S Bloggen krånglar.. CPPPP..
Men ska lägga upp bilder när det går :) Kommit hem nu,vi har varit ute lite,så nu sitter vi och dricker lite juice-grogg :love: Faktiskt helt Ok :D  Imon blir det lite shopping :love:  Såå då får ni se vad jag köpt fått :P
Något skoj blir det nog,hoppas jag på ;) hehe Behöver lite grejer som man inte har råd att unna sig annars..
Hoppas att mina läsare får det lika bra ikväll :love:

Fredag :(

Fredag idag och ingen aning om vad som händer :(  BLÄÄÄ.. Gjorde prov idag,gick som k*ken..
Så får göra om det om två veckor.. Ska ÖVA OCH ÖVA.. Så kan han inte klaga på mig igen,mohaha
Men imon blir det skoj :P Lite shopping me en vän.. Han ville köpa födelsedagspresent så då ska han få göra de :P Meeen han får nog vara bredd på att lämna kortet hemma hihih :P
Sen kanske de blir ullared me :P Får se om han kan,han är rätt bra shopping person så då slipper man höra klagande hela tiden :)  Så får se hur de blir nästa vecka..
Känner bara för att lägga mig ner nu och sova,sov inte så mycket inatt för ja tänkte på provet hela tiden. :(



När vi sitter ute i solen och har inget att göra.. :P
Såå vi fördriver tiden i skolan ;) Tur det är utan färg annars hade man sett den hemska färgen på overallen.. Orange.!!!

Obs.! :P



Sixiga babes :P 
Idag så var det inte så mycket skoj som hänt.. En kompis till mig jobbar just nu på wendes som rörmockare såg jag :P  Sen så har de inte varit så mcket mer, inte som får skrivas i bloggen ;)
HAN kommer väl hem någon gång senare när han lekt klart så ja ska passa på att ta det lungt o vila en stund :)
Ska juh ha prov imon,så blir att öva å det me.. 

Lindsay L <3



Mycket bra skådis :) Men DOCK lite för vilt liv hehe..

Lindsay Lohan är i trubbel med lagens långa arm igen! Den här gången struntade stjärnan i att dyka upp på ett förhör i rätten för att gå och shoppa! Lindsay blev inkallad att förklara sig eftersom hon är anklagad för bilstöld. Det var 2007 som hon stal en bil med tre personer i och körde iväg. Männen anklagar Lindsay för att ha orsakat dem livslånga skador och det var meningen att förhöret igår skulle hålla på hela dagen. Lindsay dök i alla fall upp till förhöret hela 90 minuter för sent men hon var inte där för att stanna! Lilos advokat meddelade att stjärnan inte kunde stanna så länge på grund av sitt hektiska schema och bara några minuter efteråt blev hon tagen på bar gärning när hon var ute på shoppingtur med sin syster Ali Lohan! Lindsay har verkligen varit en riktigt stygg flicka!

Tröööt

Idag är jag trött :P Vill sooova.. Men ska se Anna Anka och greys Anatomy ikväll :love:

Haha vissa är då bara för mycket :P Shhitt asso.!! Att hela tiden tro att allt är en tävling,ALLTID vara först,snyggast,störst,bäst.. Usch nej hemska människa..

Folk verkar helt konstiga över att man bytt lite stil :P Att man har stil och klas på kläderna nu.. Men det är bara tecken på avundsjuka sååååå Jag är såååååååå NÖJD..!!!! haha :D  Nettans lilla ego kommer fram ;) :cool:

Anna Anka :D

Hon kräver Paul 638,000 dollar i månaden. :P Här ligger vi i me pengarna..


Ja som ni alla vet så ligger Paul Anka och Anna Anka i skilsmässa. Den snart före detta Hollywoodfrun har tidigare berättat att hon tänker roffa åt sig alla pengar i Pauls plånbok och att hon minsann kommer bli rik efter skilsmässan. Som det ser ut nu så kanske Anna Anka har rätt i det här fallet. Hon har nu lämnat in sin kravlista till rätten i Kalifornien och där kräver hon bland annat 638 000 kronor i månaden av Paul i underhåll för henne och sina barn.

Anna tjänar även 179 250 kronor själv i månaden i lön för de olika tv-uppdrag och reklamkampanjer som hon gör men detta räcker alltså inte för att täcka hennes svindlande utgifter. Bland annat lägger hon 180 000 kronor i månaden på kläder till sig själv och barnen, 71 000 kronor på underhållning och 113 000 kronor på
smycken!


Onsdag hmm



Usch,snart dax att dra iväg. :(  Skulle haft möte halv 9 :P meeen ja tänkte busa till det och "råka" glömma.
Inget viktigt ändå. Sen har jag verkstad hela dagen,Gääääässp :P  Är tråkigt.!!
Sen idag kanske ja ska ut och handla me en kompis,han ville köpa födelsedags pressent :D
Och ja får välja precis vad jag ville :love:
Ska bränna lite musik idag tänkte jag,så man har något att lyssna på i helgen elr så :P..


Före och efter



Britney släpper de oretuscherade bilderna.

Till kampanjen för märket Candies poserar Britney Spears i en åtsittande baddräkt och en sexig rosa bikini. Det är ingen tvekan om att bilderna på Brittan är snygga. Kanske lite för läckra, eller?
Nu släpper Britney Spears själv nämligen orginalen, och därmed kan vi också se hur bilderna har retuscherats.

Ett gäng kilon har skalats av, blåmärken på benen har gått upp i rök, huden har blivit silkeslen, hennes svanktatuering har tagit en lång semester och Britneys rumpa har tightats upp – rejält.

Tydligen inne att fixa sina bilder så man "ser" "snygg" ut hehe,som kissies bilder


Stil or Diss.?

Lady Gaga reste till Japan igår :P


vet inte riktigt om det e stil or Diss...

Dåliga nyheter..!!!!

Ibland blir man bara sååå trött,men denna gången så har jag en lösning ändå.. :)
Tänker åka till Ullared i vilket fall som nästa vecka :love:
Sen me vem skiter jag i,bara någon kör så.. Hatar att få dåliga nyheter :P Klarar inte sånt hehe..

Fyller snart år <3<3



Det är så mycket man önskar sig :love: :D
Hehe,skor,kläder,parfym(Can Can)Ögonbrynsfärg(Brun)Brun utan sol ,m,m :love:


:love: Romantisk midda,Bio,Kex me ost,rosor :love: 

Tisdag :D

Min dag idag blir nog inte så mycket :D Ska bara träna och svettas idag tänkte jag :love:
Det behövs. Snart bikini badsesong...     Desperat H ikväll kl:21´00 :love:


Man kan hitta Rihannas kläder överallt typ :P




Jacka 399 kronor Köp den på Bikbok

Klänning 299 kronor Köp den på Bikbok

Skor 461 kronor Köp dem på Asos

Armband 59,50 kronor Köp det på Lindex

Solglasögon 250 kronor Köp dem på Soulglasogon.se
__________________________________________________________________________________

Ska leta fram vad man ska ha imon nu :love:

Jim Carrey



Han må vara deppig :P Men Asso det dära skägget får han snart skippa innan ansiktet försvinner in i det..

Jim Carrey och Jenny McCarthy gjorde slut förra veckan. Nu sägs det att Carreys depressioner ligger bakom uppbrottet.

Patetiskt

Michelle McGee berättade för några veckors sedan för media om sin affär med Sandra Bullocks make Jesse James. Detta blev starten på en otrohetsskandal som innefattande inte mindre än fyra andra kvinnor som också har varit älskarinnor till Jesse under de fyra år som han har varit gift med Sandra.

Nu när det hela har lagt sig har Michelle bett Sandra om ursäkt. Hon säger att hon är ledsen för att hon skämt ut henne, orsakat henne stor hjärtesorg och hon säger också att hon är ledsen för att hon berättade hela historien för median


Hade min kille varit otrogen mot mig med något sådant.! Såå hade jag nog bara skrattat och tyckt synd om honom, för då måste något vara fel....

Speciellt när Jesse James hade en så snygg flickvän. :love:  Älskar hennes filmer :love:


chilla :D

Nu blir det bara att chilla :D Varit ute och gått i 1/5 timma i det fina vädret. Mycket skönt <3<3
Så nu blir det nog lite hemmaträning :) Så man håller fläsket på plats hihih..
Idag har man kunnat hålla sig snygg faktiskt >;) :love:

Är inte ofta man får till de på morgonen :P hehe,men skönt att känna sig nöjd för en gångs skull. :love:


Hollywood Fru


Snacka om att vi blev avundsjuka när vi hörde att Lena Jolton som är känd från tv-programmet Svenska Hollywoodfruar berättade att hon hade haft en het flirt med superstjärnan Adrian Grenier!

Den sexiga Entourage-skådisen och Lena träffades på en tillställning i Miami förra året och hade enligt Lena mycket trevligt ihop: " Vi skrattade, snackade och hade jättetrevligt. Han är otroligt sympatiskt och man kunde inte fatta då hur stor han egentligen är. Vi dejtade väl inte direkt men vi träffades flera gånger efteråt. Det var definitivt en flört!", säger Lena till Klick!
Ojoj, vi är gröna av avund och hoppas att Lena snart raggar upp någon ny het Hollywoodhunk!


<3

Hoppas på en varm dag :*  Och kanske nog annat spännande :P


Lille Olle :P


Det var rena kändiskalaset på Lilla Torg på lördagen. Olle Jönsson, Glenn "Wish" Åhstedt och handbollsmålvakten Jesper Larsson sålde nålar för att göra världen mer barnvänlig.

hehe ja vad säger men. :P Någon koll på modet håller han juh dock inte :P .

Juppsan :)

Guuuud så trött jag är :P hihih Tränat lite.. Bir nog inget mer spännande i min blogg för idag.
Datan är lite seg me idag :( .. Meeen är nog bara lite ont om plats på den just nu ;)
Tänkte lägga mig ner nu och bara chilla och glo på film, man har juh lite sovmoron :P Min gjympalärare kommer inte sätta G så kan lika bra sov den extra lilla stunden, för menar ska han ändå inte ändra sig så varf bryr sig :P Slutar snart juh så ^^    



Läste att Heidi Montag ska bära bikini :P Sjukt snygg,men passar som sagt nog bara smala tjejer ;)
Så får jobba på att gå ner :P :love:


Men den var j*vligt fin :love: Man visar inte så mycket som man gör i en vanlig bikini

Paaaaam <3<3


Tydligen har hon ett eget märke fär shake :P


Hon valde att kalla sin Millions of Milkshake-shake för 'Vanilla Vegan Shake'. :love:



Storbloggarna

Läste allt om det med att betala skatt :s Tycker faktiskt det är löjligt. Menar dom har juh ändå jobbat upp sig till det dom är idag :love: Storbloggare..

http://www.kissies.se/?p=5794#comments :love:

Lätt om man varit det sj så hade man heller inte velat betala :P :P
Inte ja ial fall..;)


issch

Klänningar man inte vill komma i isommar :P

http://www.posh24.se/stiltips/stiltips_skrikiga_monstrade_klanningar

:)

Idag blir det nog en ganska så vanlig dag :=)
Precis varit ut me Tingan :) :love: En ganska så låååång runda faktiskt..
Sen var ja och handlade lite, stod en man och sålde jätte fina smycken på Ica,Skit snygga halsband,öronhängen,armband.. Gilla dom ROSA :love: Skulle man haft allt i. :cool:
Dyra men man passar så klart bara i dyra smycken ;)
Ikväll blir det familje midda, Hunnys mormor blir något mellan 70-80 tror ja hehe kommer inte ihåg, men ska bli kul att träffa dom :) Såå dom får se vad han hittat för något ;)




Hundvakt :)

Idag hämtade jag Tingan. :)  Vi ska ha henne hela helgen :love:

Solar sig :D
Hon ÄR faktiskt en renrasig Chiuaua :) Finns tavla på henne för dom som inte tror en :P

Hon är så söööt :love:

Hos Anders(LS)

Igår var vi hos Anders (LS) :)  Vi var först ute och gick och sen ville han vi skulle komma in och säga hej :P Han kollade på ishocky :P hehe andra gången man kom dit mitt i de..

Fick en massa böker me mig hem :love:  Och några fler som inte finns me på bild hehe...
Ska han ändå kasta de så :P  Kanske skulle dit och hämta hela hyllan :P Om nu någon kommer ihåg och göra de :P
Hunny och Ja blev lite runda om fötterna under kvällen :P hehe Har man lov så har man ;)
Måste ta ut så mycket man kan på påsken. Men isch hehe Whiskey är gott men gud vad man blir pratglad :cool:  hihi
Men vi hade jätte trevligt :) :love:
Ska bort till Hunny snart :P Han håller på att städa Christers Merca


Tiilll SALU..!!! :P :P

Grrrr ;)

Åh nej :( , ett av Hollywoods (till synes) mest stabila par har precis annonserat att de gjort slut. Jim Carrey och Jenny McCarthy skrev igår båda på Twitter att de har avslutat sitt 5 år långa förhållande. Ingen hade förväntat sig detta då de har sett så söta och lyckliga ut tillsammans på sistone.

Deras meddelanden var även väldigt söta då de både skrev att de var glada över tiden de fått tillsammans under de senaste åren. De nämnde heller ingen anledning till uppbrottet. Vi tycker det är lite sorgligt!

Eller det kanske bara är bra :P mohaha så kanske han gör lite fler filmer ;)

Men ja kan inte förstå skä'gget. Är det någon ny look elr vad har hänt me honom.? :(
Inte sexigt ialla fall...

Shoppat lite :)

Köpte ett nytt sommarläppstift :love:


Från IsaDora :) 95 kr :P 

Bil

Idag var vi och hämtade Christers (LS) mercedes :)

Helt oki om man inte kollar inne i den :P hehe.  Åkte in till stan i den me Jensen..
Fick träffa min lilla kisse igen,hon är såå söt :love:

Vill så gärna ha henne snyft :( 


Ego <3



haha Tog bild på mig i fredes när jag var lite flummi :P


Ales stenar :P



lite spökit var det nog :P Men vi hörde inga stridsrop :(
Men ja rekomenderar att åka och kolla på dom. Ligger nere vid ystad.

Stenshuvud <3


Igår var Älskling och jag på stenshuvud och vandrade lite :love: Väldigt romantiskt var det :love:


Solen är på väg ner :)

Min Hunny Bunny på väg mot stupet :P (Han kom me hem)

Lilla jag :P



Solen som strålade ner på det djupt förälskade paret :love: Vi Då hihih..

Ales stenar

Nu ska vi åka iväk och kolla på Ales stenar :) Det är inget som riktigt vet vad folket hade dom till förr i tiden, dom gissa på ca år 600 ef kristus så skulle dom ha kommit upp..


Vissa forskare tror det är gravplats o vissa tror det är en kalender dom hade förr.. :) Ja man kan inte säga riktigt vad man ska tro.. Dom säger även att det spökar på platsen efter solnedgången.. Man ska höra röster och stridsrop från vikingatiden.. Hehe Ja vi får väl se vad vi får höra där :P

Lördag ;)

Igår var det skit kul :love: Min kusse me hennes killer var här. Vi åt och drack och spelade lite kort,
Som vanligt blev man väl först lite rund om fötterna :P Mohaha
Vi käkade Tacos :D Gooot. OCh sen massa godis efteråt me så klart ;)   Sen blev det pub Banken för första gången,var mer ett singel Ställe om jag får säga det sj. Elr för att hitta en och vara otrogen me.
Så dit vet ja inte direkt om man kommer hamna igen :P Man blir lite konstig på det stället me tyckte jag hehe man drogs in i det hela. Men träffade någon skoj där ialla fall.


Funderar
,
Alla var förlovade vid det bordet igår. kanske man inte ska/vill förlova sig,alla gör juh det.
Hmm nej ja ska nog inte ändra på något som jag har.. :D Tar dagen som den kommer, ingen planering för framtiden..

haha Madonna


Hennes toy boy Jesus :P Inte direkt Donna smaken om man får säga det själv.

Familjen

Idag har det varit hur bra som helst :) Man har haft mamma och pappa vid samma bord för en kväll :love:
Vi åt och vi skrattade. Jag hoppas på att det hela håller nu, för detta är verkligen sista chansen som jag orkar med detta. Men 3 underbara timmar idag blev det ialla fall.

RSS 2.0