Hatar att inte vara fri

Jag längtar tills jag är en fri människa. Mitt eget hem,mitt eget liv. Jag kan inte vara inlåst elr bli bestämd över.. Jag är en fristående människa. Här hemma är det ingen som bryr sig om ens liv,vad man gör elr har gjort. Man kunde lika bra rånat en bank utan att någon brytt sig om det.. Usch nej jag är så trött ibland. Aldrig någon som frågar en,har det varit bra?,vad har du gjort? INGEN..
Något bra i alla fall är att en gammal vän har hört av sig :) Så vi ska antagligen ses i veckan o prata lite skit :) Sen om man har tur en helgen att få träffa alla mina gammla kompisar.A-Team :P
Inte så många i våran lilla grupp men ett härligt gäng är det allt hehe..

En dag i mitt liv,snart hoppas jag. Så vill ja bara slå mig fri från allt o alla regler och kedjor.
JAg vill bli något,något stort och som man minns. Rik,känd och ha allt jag vill ha och som betyder något för mig.
Hus,barn,en liten kisse och min hobby och Min  Man så klart :)  (Ett eget liv)
Från och med idag jobbar jag på något STORT..!! :)

Usc´h Ja..

Vilka dagar det varit je. Igår var vi ut i stan lite,först var vi här hemma o drack lite. Sen kom Några och hämtade oss så skulle vi till biljard,men där var fullt så vi fick hitta något annat,till sist kom vi till pub harrys. J*vligt tråkigt ställe :P bara massa gamlingar hehe inget alls för mig. Så vi satt där några timmar o bara fanns typ.. Sen hände det lite saker,men ja stannade där tills 3 på natten sen drog ja him till My Hunny..Och fick lösa lite saker.


Man vet aldrig hur mycket man älskar någon förrens det nästan är försent.!
När det är så nära att förlora någon som blir det ibland att man kommer på hur mycket den människan betyder för en och att man vill inte vara utan den. Tårar och ord kan man fejka men inte riktig kärlek..<3<3 Elr riktiga tårar och riktiga ord.. Ta aldrig någon förgiven för då kan man förlora den föralltid..

Tollarp :P

  var i tollarp i måndes me några vänner :) Vi sjöng kariokie halva natten och drack lite öl..

En pappa igen

Vilken dag,träffade min pappa efter nu typ 9 år,efter 9 års bråk,hot och skit snack och förnekelse av varandra. Han var som en helt ny person,han skrattade och pratade jättemycket. Jag har aldrig sett honom skratta innan. Han har alltid varit en kall människa,aldrig brytt sig om något än mer en sig sj. Varken barnen elr sin partner. Jag hoppas att detta varar föralltid. Att ha två föräldrar igen :) :)    Han till och me kommer min födelsedag..  WEEEEEEE.. :)

Efter 9 år


Efter 9 år så ska jag få träffa min pappa. I stan i morgon kl 3 så ska vi träffas och prata.
Jag hoppas att allt går bra..

Mmhm


En Dag ska jag bli blond igen ;) ;)

När jag var 15 :P


Haha som man såg ut innan :P
Smal,hade konstig klädstil.hehe ja det är sånt man glömmer.. Långt svart hår,små bröst :P Tror det var under min hårdrocks period hehe.. Fast man skulle varit så smal än. Det blir alltid så och det säger alla. Man blir tjockare när man hittar en partner,och efter min första jag hade under dena bildsperioden så blev man helt plötsligt tyngre.. Usch ja,jobbigt att växa upp. Men det är ett äventyr må jag säga.

Hahaahah

Ja ibland är livet då j*vligt konstigt,idag fick man världens konstigaste fråga av en man inte ens känner :O. Hur kan man fråga någon om man vill flytta ihop när man inte ens känner varandra och dessutom om man är upptagen. Det är nåt jag alltid kommer undra,hur långt går man i "kärlek" för att få det man vill ha.??

(Djurröd) skrämmande nyheter:??


Gud så mycket snö det var ute i djurröd,och ja som tyckte de bara var mycket i kristianstad :P Där var det minst en halvmeter på vissa ställen. Till sommaren så ska ja ut och rida på den "nya" hästen :) stor sak den dära hehe


Fick även vete lite för mycket tror jag. Många saker och frågor säger mig att det är något fel på pappa.
När jag tänkte efter igår på allt jag fick höra så tänkte jag bara på en sak,är han döende.??
Ska han försvinna? Kommer jag bli ledsen? Så mycket jag hatat honom i så många år. Önskar man sig för mycket när man är arg kanske..... Ja det är en massa saker jag undrar,men det får jag ta den dagen det kommer tror jag.

Indien :)


Nu har man äntligen fått se lite bilder från Indien som hon lagt upp :) Dom har lämnat Goa,och ska åka till en
ny by :) Gården bakom Taj Mahal sitter hon och matar en liten Korre :P..

snyft snyft

Nu är min älskade Fisen borta,vi hade honom inte så länge men jag måste säga att gud vad jag grät när dom gick med honom. Blev så satans tomt och ensamt nu,ingen som finns hos mig nu när jag är sjuk :(

Kommer alltid minnas honom som den speciella lilla kissen<3<3<3

Något skoj för alla ;)

http://www.lustjakt.se?referrerid=98820


Sjuk :( snyft

Nu har jag gått och blivit jätte dåligt snyft snyft.. Ögonen och näsa och  rinner. Så händer inget spännande för tillfället hehe.. Bara sova som gäller,och titta film :) Kommer snart något nytt :)

Svartsjuka

Svartsjuka är nog det jobbigaste som finns. Det kvittar om man är kär elr ej,man blir det ändå. Man försöker att dölja det men sen inbillar man sig en massa skit och allt blir värre. Ibland önskar man att man inte hade känslor för då skulle man slippa allt sånt i livet. Det kan kvitta om det är en vän,ex elr ens pertners vän,man vet aldrig vem som är sin fiende. Speciellt ex till ens partner,dom är lömska och ibland gör dom allt för att förstöra. Vi tjejer kan vara rätt bra på sånt.. Elr gammla kk som inte kan släppa taget,menar skaffa er ett eget liv ist för att förstöra för dom som verkligen har det bra ihop..

Tisdag

Idag är det en jävla dag,förkyld och jävlig. Bara sitta hemma och inte gör något mer än prata me människor. Får glo lite på film tror jag,jag och Tingeling :P
Hon är så liten och söt det lilla livet :)

Indien

Ucsh när man fick höra attIndien och Irak ligger latänt i krig nu när syrran är där :O Fick sitta och vänta tills hon hade skrivit i resedagboken innan man kunde slappna av riktigt..
idag har det varit en bra dag :) Tankarna har flugit förbi och man har kanske fått upp ögonen för ett och annat.
. Känns som en sån tid när man är nykär och man är glad och det pirrar i kroppen hela tiden. Kanske bara är tillfällig tid just nu :)

Vilken spelning. LASSE STEFANZ

Gud vad kul det var igår :) Vi var där ca en timme innan allt började,så dom satt och åt lite och så.
För det mesta i början var man i baren och satt lite vid borden medans folket dansade. Blev massa goooa drinkar :P Så man blev lite rund om fötterna tillsist. Så klart spelade dom mina favisar,clap your hand´s och Felicita. Så där gick man igång rätt bra me att dansa lite för sig sj (haha)Jensen stod me uppe på cenen me sin lilla pling grej :P och spelade..
Där var något dansband till i ett annat rum men ingen kollade på dom hehe (tyvärr)
Alla ville juh kolla på LASSE STEFANZ.!!
Sen när dom slutade spela kl 2 så satt vi en stund uppe på deras rum och chillade lite medans Anders då (
dragspelsmannen) bytte om. Han skulle me oss till K-stad..
Så vi satt och pratade lite me Gunnar(
trummor) och Christer(gittar)..
Sen när han var klar så var det bara att gå ner till hans kalla bil och sitta och frysa en liten stund (hehe)tur vi inte hade Jens bil dit för det är skinsäten i den :P KALLT..!
Sen satt alla och pladdrade medans lilla jag sov dregglandes hela vägen hem(haha)
Sen byta vi bil i stan och drog till bajonetten och käkade smörgåstårta halv 5 på morgonen :P Härligt.<3 Men gud så trött man e idag,gick upp halv 11 :P får sova mera senare..


Ekebo <3


Ikväll blir det ekebo :) kommer bli jätteskoj. Tänkte ha min nya klänning på mig.
och fina lockar i håret. Precis fixat naglarna och håret så nu är det bara att invänta kvällen så man kommer igång ;) tjuvstartar juh hemma.

Äntligen hemma :)


Nu är det äntligen helg :P som man har längtat hehe.. Snart kommer han hem då ska vi nog äta lite,sen ska vi ut till mina småsyskon, Wee! nte träffat dom på länge. Pratade me min kusse idag.
Hmm vi i denna släkten har då ALDRIG varit bra på att hålla ihop. Men helt plötsligt så hör folket av sig :O ja man blir lite fundersam på det dära. Som "pappa" honom har man juh inte pratat me på nästan 10 år och han hör av sig,hmm vad är detta? :P man kanske ska vara försiktig,kanske e något lurt på gång.

Var och solade innan :P Blivit lite brunare nu,(DOCK INTE som på bilden)så man e fin tills imon juh ;) Och söndag me såå klart då är det juh kärlekensdag<3<3<3<3<3<3 Hoppas man får något fint.

FRRRRRREEDDAAAGG..!! :)

Äntligen är det fredag kära vänner,nya händelser och så klart sovmorgon ;)
Idag blir det nog hem till mina gulliga små syskon :) Idag blir det annars lugn för mig,om inte min käraste bestämt något sådära. Annars ska jag nog sola en stund idag :P Är inte så lätt att få färg när man är rödhårig,vi är lite speciella ;) Men man kan hoppas juh..

Elvis P <3


Sitter och lyssnar på Elvis :) Han får en till att gråta ibland med sina sorgliga låtar snyft snyft..
Önskar jag fanns på hans tid så man kunde fått se honom. Det var verkligen en Ängel med röst<3

Imon är det äntligen fredag :) som man längtar hehe. Fri från skolan :P
Idag blev jag expert på att skarva sladdar,så man kanske skulle jobba inom det.  NOT.!
usch nej det är jobbit att komma på vad man vill jobba med sen i resten av sitt jävla liv man lever så kort :P jag är såååå positiv ibland.. Man kanske skulle sätta sig ner en dag ocg fundera på det..

Fundering

Just på morgonen funderar jag nog som mest. Alla tankar bara far-rundor. Jag sitter här i min stilla ro och dricker mitt morgon kaffe :P Samtidigt så känner jag mig lite ledsen när jag sitter och tänker på allt man inte ska tänka på. som t.ex i sommras,hur kul hade man inte då.? Vi var några st som alltid träffades och hittade på en massa,inte alltid så bra saker ;) men ändå.Vi hade roligt ial.. Vi åkte till power meet i hässle. Jag och Carro åkte till kivik :P usch det var en hemsk natt må jag säga. Bara massa nötter och någon vän från roadrunners.. Fast jag måste säga jag är lyckligare nu än då :) :)
Ja det är kanske tur man ändrar sina tankar och åsikter. Och att man förändras. Ja ska nog skatta mig glad att jag ändå har ett så bra liv jag har.. Nu är det bara två dagar kvar till jag åker till EKEBOOO..!! hihi ska bli lite kul :) :) Komma ifrån kristianstad ett par timmar.. PUSS

En fu++ing vanlig dag :P


Idag har nog nästan allt varit som dt brukar. Alla är som alla är i skolan. Fast vi hade lite kul,hadde
lite snöbollskrig. Och våran lärare fattade lika lite som vanligt. HAr nog aldrig mött någon som är så kass som honom :P fast hans ålder på 60 kanske är förklaringen hihih..OCh att han fått hjärtattacker så det är nog dax för honom att lämna över väldigt snart så folk kan börja lära sig lite..
Den söta lilla vovven var på wendes idag,Bonde en av dom "aggro" lärarna hade den me sig:P Väldigt kelen liten sak. Tror han hade den me sig för att tjejer tycker sånna e söte ;) haha.Usch vad elak ja e mot lärarna. Men det får man vara tycker JAG..!!  

Vi skrev även lite poesi och dikter idag. Tycker sån e lite roligt faktiskt :P
Kom på en om wendes   (Wendes suger man blir sjuk när inget duger)
Även en liten dikt till MIN Älskade(L) Dina ögon är som de blå havet
                                                     Dina armar runt mig är som täcket ja sover med,värmer och skyddar
                                                     Din kärlek är som de nybakta bröd,fortfanande varm..!!

Man inser igentligen vem som är en vän när man pratat om det. Den som är lik dig brukar oftast stanna för den känner dess like i en själv.Något man ska behålla efter som man älskar juh sig själv..

Krig här snart elr???


svt:

Sverige skickar ny pluton till Afghanistan

Trupperna i Afghanistan ska förstärkas.

Sverige förstärker sin militära närvaro i Afghanistan efter dödsskjutningarna i söndags.

En pluton med ett 30-tal soldater skickas från regementet K3 i Karlsborg nästa vecka, uppger Dagens Nyheter.

– Soldaterna tas ur den så kallade strategiska reserven, säger Mattias Robertson, informatör på försvarsstaben, till DN.

Det innebär att det inte krävs något nytt riksdagsbeslut för att skicka plutonen.

Från och med nästa vecka kommer därmed antalet svenska soldater i Afghanistan att vara över 500.... Dom säger att Sverige gett sig in i kriget nu. Förstår inte varför vi skulle lägga oss i det från första början..
Nu vet man juh aldrig om det kommer börja att bombas här med.. Usch dessa jävla krig.. Hemska människor som bara ska döda och ha en massa.. Bara för olja..!!


Tisdag :)


Idag hade vi trummlära :P Det gick inte alls bra hehe,tacktkänsla som en enögdbäver :P
Så någon trumm-karriär ska ja då inte ha.
 Sen idag skulle vi lära oss om dikter. Mycket fint<3<3 Man fick göra en sj också,man skulle
välja ut 10 ord från en ordbok och sedan sätta ihopa det till något. MIN blev:
Jag hatar att kakla om golvet,det får min röst att rossla. Beloppet på banken kan ingen tämja.
Det smyger som en samuraj på natten. Den har kvickheten att försvinna. Jag är som en kavallerist i ett galleri...
Mycket dålig :P Men gick..

Usch,Varför är allt så hära?? Man har inte skoj att göra här i denna staden,folket är tråkiga. Alla är bara så falska mot en. Låtsas bry sig medans dom gottar sig i ens elände.. FYYY FAAAN..!!
Hade jag fått välja mitt liv hade jag velat bli känd och flyttat här ifrån. Till USA kanske.


God morron<3


Idag blir det nog som vanlig :) Till skolan och få sitt gjort. Sen imon är det fordonsteknik igen,sååå trååkiga
människor där. Alla är bara sura och tvära,fattar inte hur folk pallar leva så..Ussch nej hemska människor..
Blir att träffa Carro idag. :D   Så har man någon att sitta och snacka skit med ;) 

KvÄlL


Sitter och funderar. Sitter och kollar på Outsiders :P GUD vad folk har konstiga fobier. ELALLERGI..
Tror inte riktigt på det hehe,Menar hur skulle man kunna vara allergisk mot det?? Hmm ja tror det bara e för att folk ska tycka synd om dom :P elr tjäna pengar på det. JAg har nog ingen ovanlig fobi,Hatar spindlar och
läskiga ögon i skräckfilmer,när det kommer stora vita ögon bara sådära. Det kan få en till att bli
rädd för mörkret....


Längtar till lördag :) Då blir det att åka till ekebo och kolla på Lasse stefanz :D :D
Älskar DOM.!! Sen en dag så ska vi åka hem till Anders,han som spelar dragspel och keyboard. En mycket trevlig man som lever för det goda här i livet.
 Olle var med i bingolotto i helgen för barnen i haiti. Tyckte det var fantastiskt att han gjorde det..



´<-´<-´-<´-<´-<


Kärlek till människor är lika stark som till skor :)   Jag har nu lag till ett till par i min samling så nu finns det 13 par skor i min garderobe :P    Jag tänkte ja skulle köpa ett par stövlar denna månaden. Skor för mih är mycket viktigt hihih och speciellt. Men är dock en sak man får ståut med mig :) 

Måndag :)


Nu har dom lämnat Tingeling :) En liten tjockis hihih.. Men hon e så go och snäll. Imon är dom i Indien :) Lyxigt.

 Och lilla Fisén kanske ska säljas idag,snyft snyft,men hoppas han blir kvar någon dag till;)hehe. Han är så goo och kelen av sig. En riktig liten kvinnomagnet :P

Kväll

Det blev faktiskt en mycket lugn kväll. Snart dax att lägga i ner,ska juh upp imon kl6 :P..
Såg en riktigt bra film precis,om man gillar sjukt läskiga filmer. house of 1000 corpses.
En av mina favoriter faktiskt. NAtti NAtt

Söndag

Söndag,usch det är en sån tråkig dag:P. Tänkte att man skulle ut en liten stund nu,så man får lite luft och rensa tankarna lite. Min syrra kommer hem idag och lämnar hunden,sen imon bitti åker hon :) Hel härligt,skulle med vilja åka iväg bara sådära och vara borta i två månader. Imon blir det skola SUCK. Är så drygt,specillet me dessa lärare man har haha. Man längtar bara till onsdagar-fredagar när man har fordonsteknik. är inte lika krävande :P. Det kunde man aldrig tro för något år sedan att man skulle gå på fordon hihih. Men är kul att sticka ut  lite från alla andra. Men ja vet att framtiden har något speciellt att erbjuda en :)    

Natt<3


Så då var man hemma efter en härlig middag :) Lax och lite annat gott. Bjöds på litevin,öl och sprit,så man blev lite små flummig hihih ;).. Diskuterade lite om Anna Anka,om hon verkligen är så som hon beter sig på Tv? Hm ja det är något att bita i lite tor jag. Men hon kommer juh långt med det. Nu ska jag lägga mig och se på new moon :D GOD NATT.

Äntligen :)


Nu har min riktiga hårfärg börjat synas ordentligt:) Såå snat är man helt rödhårig igen.hihi :)
Ikväll är man bjuden på middag,härligt så slipper man diska med juh:P Och snart kommer det någon som skulle köpa min lilla kisse,Fisén :P Men har man inte plats så har man inte.. Sen blir det nog inte så mycket mer att göra idag,skönt att bara ta det lugnt. Sen nästa helg blir det fart på saker o ting :)

Lördag

Gick upp för en liten stundsen. På måndag åker min syrra till Indien i ca två månader,härligt :)
Så hon kommer idag och lämnar sin lilla vovve=Tingeling.. Hel härlig liten sak:P
satt och funderade här om dagen när min så kallade "pappa" ska ring mig. Han hörde av sig förra veckan och ville ses nu efter 9 år,jag vill jätte gärna men sen är man lite fundersam över varför han helt plötsligt vill ses. Jaja får väl se om det händer först hehe. Saker o ting som man undrara ibland är varför människor bara ändrara sig helt plötsligt,familj och vänner gör så ibland,kanske mest vänner då,ibland duger man,och ibland inte ,varför? Man kanske skulle ta sig en närmare titt på ens vänner för att se om dom verkligen är det,så man inte får en kniv i ryggen en dag när man som minst anar det :P. Nej nu tänkte jag gå och göra lite "frukost" så kallad hehe är diet-pulver nu så är inte så man längtar till att äta alltid :P  Men vill man vara fin så får man lida pin. Hoppas på att kunna gå ner en 10 kg till

Hejsan!

Nu är det såhär jag ska börja blogga lite om mitt liv och lite sådant:)
hoppas ni kommer tycka att detta ska bli skoj :)
Just nu är det lite körigt My håller på fixa min blogg hon är bäst ;) hihi
Igår så va det skola som sagt och då höll vi på med bromsrör & jag o my jobbar som bäst
väldigt duktiga vi va , det va äcklig skolmat så vi satte oss nere i omklädningsrummet och kollade på djungel boken 2 på min data jag hade med mig för jag skulle hem till Andreas efter skolan :)
Idag så va jag i skolan hände inte mycket jag mådde väldigt dåligt så jag stack hem vid två tiden . Nu sitter jag hemma hos Andreas:)
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll :)
Detta är My & ni kan följa hennes blogg som är Mysanthorsson.blogg.se

Nettan!

yeaah jag är fett ball:D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0