Män som hatar kvinnor (Nya)

Ja, ni hörde rätt! Hollywood ska som ni säkert vet göra en egen version av "Män som hatar kvinnor" och det spekuleras vilt om att det är Brad Pitt som ska spela rollen som Mikael Blomkvist! Det vore ju helt fantastiskt!

Många inom den amerikanska filmbranschen tror att Brad kommer tacka ja till rollen som han erbjudits, men vem som ska spela Salander är ännu oklart! Enligt Entertainment Weekly vill flera av Hollywoods unga skådespelerskor medverka i filmen och spela rollen som datahackern Lisbet. Stjärnor som Kristen Stewart, Natalie Portman och Keira Knightley är några av de som är ute efter jobbet, men enligt källor till tidningen vill producenterna ha en relativt okänd tjej i rollen. Detta för att de antagligen vill hålla kostanaderna nere och förhindra överexponering av rollen!


Kommentarer
Postat av: Helena

Johan har tyvärr slutat med msn och sån förbindelse på nätet. Han sitter mest bara ute för att tanka eller beställa saker. Det är bara jag som håller på med min blogg... Kolla bilderna från mitt inlägg gävle så fins både Johan och Tommy med, om du känner ingen dom :p Johan i grå tröja och Tommy är raggaren

2010-05-14 @ 20:00:45
URL: http://helenasworld.blogg.se/
Postat av: Daniella, Louise & Sandra

Brad pitt är så snygg :)

2010-05-14 @ 22:45:26
URL: http://wildeye.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0